Search

آزمون آیلتس از چهار بخش شنیداری (Listening)، مکالمه (Speaking)، خواندن (Reading) و نوشتن (Writing) تشکیل شده است. اولین قسمت آزمون آیلتس بخش شنیداری یا لیسنینگ است که از 40 سوال تشکیل می گردد. این سوالات به صورت 4 تسک برای شرکت کننده پخش می شود. شرکت کننده باید بتواند فارغ از تنوع لهجه ها، سوالات را به درستی پاسخ دهد. تقویت لیسنینگ آیلتس به شما کمک می کند تا بتوانید به بهترین شکل ممکن مطالب را درک کرده و به سوالات پاسخ صحیح بدهید.

 

ساختار آزمون لیسنینگ آیلتس

برای تقویت لیسنینگ آیلتس اولین راه شناخت کامل و درست از نحوه برگزاری آزمون است؛ اینکه بدانید آزمون چه مطالبی را از شرکت کننده می خواهد. به این ترتیب می توانید برای تقویت مهارت لیسنینگ آیلتس برنامه ریزی کنید.

همانطور که گفتیم آزمون 40 سوال دارد که پس از شنیدن 4 تسک باید به آن ها پاسخ دهید. توجه داشته باشید که متن فقط یک بار پخش می شود. سوالات به صورتی طراحی شده که هر چه جلوتر می روید سطح آن­ها دشوارتر می شود. سوالات بخش لیسنینگ به صورت زیر طراحی می شوند:

4 تسک آزمون لیسنینگ به این صورت طراحی می شوند:

تسک 1: مکالمه دو نفره پیرامون یک موضوع روزمره مثل خرید بلیط مسابقه ورزشی یا سینما

تسک 2: صحبت یک نفره (مونولوگ) درباره یک موضوع اجتماعی مثل خوشامدگویی به حضار در یک جلسه

تسک 3: مکالمه بین حداکثر 4 نفر پیرامون موضوعی آموزشی مثل بحث بین دانش آموزان راجع به درس علوم

تسک 4: صحبت یک نفره با موضوعی دانشگاهی مثل صحبت کردن درباره گیاهان

لازم به تذکر است که بار علمی در این سوالات مد نظر نمی باشد، بلکه مهارت شنیداری شرکت کننده ارزیابی می شود. پس بهترین کار برای موفقیت در این آزمون تقویت مهارت لیسنینگ آیلتس است.

ساختار آزمون لیسنینگ آیلتس

راهکارهایی برای تقویت لیسنینگ آیلتس

حال که با جزئیات آزمون لیسنینگ آیلتس آشنا شدید، راهکارهایی برای تقویت لیسنینگ آیلتس به شما ارائه می کنیم. راهکارهایی که با رعایت آن ها می توانید به تقویت مهارت لیسنینگ آیلتس خود کمک کنید.

اول: گوش دادن به متون انگلیسی، بهترین راه تقویت لیسنینگ آیلتس

گوش دادن به مطالب انگلیسی را جزیی از برنامه روزانه خود قرار دهید. هنگام انجام کارهای روزانه، در راه رسیدن به محل کار و حتی هنگام استراحت این کار را انجام دهید. گوش دادن بهترین راه برای تقویت لیسنینگ آیلتس است. به مطالبی با موضوعات متنوع گوش کنید نه صرفاً مرتبط با آزمون آیلتس. به این منظور منابعی را به شما معرفی می کنیم:

دوم: برای تقویت لیسنینگ آیلتس یادداشت برداری کنید.

هنگام گوش دادن به زبان انگلیسی نکاتی را که به نظرتان مهم می آید یادداشت کنید. برای تقویت لیسنینگ آیلتس دفترچه ای در کنارتان داشته باشید و لغات، مترادف ها و هر آنچه که به نظرتان مهم می آید را یادداشت کنید. به این ترتیب گنجینه کاملی برای کمک به تقویت مهارت لیسنینگ آیلتس خود جمع آوری کرده اید که همیشه در دسترس­تان خواهد بود. علاوه بر این، نوشتن مطالب مهارت نوشتاری شما نیز تقویت شده و باعث می شود دیکته کلمات را نیز بیاموزید.

سوم: نقاط ضعف خود را بیابید

دچار سردرگمی نشوید. برای تقویت لیسنینگ آیلتس باید نقاط ضعف خود را بشناسید تا بتوانید آن ها را برطرف کنید. تمرین نمونه سوالات امتحانات آیلتس کمک خوبی برای یافتن نقاط ضعف است. سوالاتی که برایتان چالش بیشتری دارد را تمرین کنید و روی آن ها تمرکز کنید و از تست زدن های خسته کننده و تکراری اجتناب کنید.

چهارم: شرکت در ورکشاپ هایی که به منظور تقویت لیسنینگ آیلتس برگزار می شوند

ورکشاپ هایی برای ارائه راهکار رفع مشکلات شنیداری متقاضیان آزمون آیلتس برگزار می شود که شرکت در آنها کمک خوبی به حساب می آید. این کارگاه های یک روزه جمع بندی های خوبی را به متقاضیان ارائه می کنند و مطالب کلیدی را بیان می کنند. هنگام انتخاب کارگاه ها به محتوای آن ها دقت کنید که هدف آن تمرکز  بر تقویت لیسنینگ آیلتس باشد.

 شرکت در ورکشاپ هایی که به منظور تقویت لیسنینگ آیلتس برگزار می شوند

سخن آخر

همان­طور که پیش­تر اشاره کردیم تقویت مهارت لیسنینگ آیلتس تنها با تمرین و گوش دادن زیاد امکان پذیر است. توجه داشته باشید که این آزمون همواره توسط کارشناسان و طراحان آن مورد بازبینی قرار می گیرد؛ بنابراین کیفیت بالایی دارد. به دنبال راه های میان­بر نباشید و بهترین راه تقویت لیسنینگ آیلتس را انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *